Job DetailsRefer Job: Send to a Friend

Add Add to Saved Jobs

Back
Boliden Kokkola on Euroopan toiseksi suurin sinkkitehdas ja Kokkolan suurin teollinen työnantaja. Palveluksessamme on tällä hetkellä noin 540 eri alojen ammattilaista. Toimimme kansainvälisillä markkinoilla ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Tehtaamme sijaitsee Kokkolan suurteollisuusalueella (Kokkola Industrial Park), joka on Pohjois-Euroopan suurin epäorgaanisen kemianteollisuuden keskittymä. Alueen 70 yritystä tarjoavat työtä ja toimeentuloa noin 2 200 osaajalle.
 
 
Opiskeletko prosessi-, labra-, kone- ja tuotantotekniikan tai sähkö- ja automaatioalan ammatilliseen perustutkintoon? Vai oletko tuleva liiketalouden, tietotekniikan tai varastoalan ammattilainen? Hyviä uutisia - etsimme juuri sinua! Tule

 

Työssäoppijaksi sinkkitehtaalle

 

Työssäoppimisjaksollasi pääset aitopaikalta näkemään ja kokemaan, millaista on työ Euroopan toiseksi suurimmassa sinkkitehtaassa.  


Tehtävät

Työssäoppimisjaksollasi pääset aitopaikalta näkemään ja kokemaan, millaista on työ Euroopan toiseksi suurimmassa sinkkitehtaassa.

Tuotannon työssäoppimispaikat

Prosessialan opiskelijana työskentelet tehtaan eri tuotanto-osastoilla. Toimit osana ammattitaitoista tiimiä, joka huolehtii monipuolisista prosessinajoon ja -huoltoon liittyvistä tehtävistä. Työsi voi olla päivä- tai vuorotyötä.

Mekaanisen kunnossapidon työssäoppimispaikat

Kone- ja metallialan tulevana ammattilaisena toimit osana rautaista tiimiä, jonka tehtävänä on varmistaa, että tehtaan laitekanta toimii moitteettomasti. Kunnossapidossa tehtäviisi kuuluu ennakkohuolto- ja vikatilausten toteuttamista. Lisäksi osallistut erilaisten projektien käyttöönottoon. Työskentelet kokeneen asentajan työparina. 

Sähkö- ja automaatiokunnossapidon työssäoppimispaikat

Sähkö- ja automaatioalan työssäoppimisjaksolla varmistat tiimisi kanssa, että prosessilaitteet toimivat häiriöttömästi. Yhdessä kokeneen asentajan kanssa huolehdit ennakkohuolto- ja vikatilausten toteuttamisesta ja sekä erilaisten projektien käyttöönotoista.

Laboratorion työssäoppimispaikat

Laboratoriolla on merkittävä rooli sinkkitehtaan toiminnassa. Modernisti varusteltu laboratoriomme vastaa raaka-aine-, prosessinvalvonta-, tuote- ja ympäristöanalytiikasta.

Työskentelet osana noin 30 henkilön tiimiä, joka tekee monipuolisia sinkkitehtaan toimintaan liittyviä analysointitehtäviä. Sinua ohjaa ammattitaitoinen ja motivoitunut laboratoriohenkilöstö.

Tukitoimintojen työssäoppimispaikat

Meiltä löytyy hommia myös tuleville liiketalouden, tietohallinnon ja varastoalan osaajille. Opintoalastasi riippuen työssäoppimispaikkasi voi olla ulkoisessa laskennassa, tietohallinnossa, palkanlaskennassa tai varastolla. Nämä tukitoiminnot ovat kullanarvoisia ison tehtaan toiminnassa.

Koulutus ja kokemus 

Edellytämme sinulta, että olet suorittanut ammatilliset teoriaopinnot ennen opintoihisi kuuluvan työssäoppimisjakson aloittamista. Olet täysi-ikäinen ja pystyt työskentelemään suomen kielellä. Valinnassa etusijalla ovat henkilöt, joiden opintoihin sisältyy työpaikalla tapahtuvaa työssäoppimista koulutussopimuksella.

Haku työssäoppimisjaksoille on koko ajan auki ja teemme valintoja jatkuvasti. Ole kuitenkin ajoissa liikkeellä, jotta valintaprosessi hoituu puolin ja toisin sujuvasti. Valintaprosessi pitää sisällään terveystarkastuksen.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa sähköpostitse henkilöstöasiantuntija Petra Maunula, petra.maunula@boliden.com

Tervetuloa teollisuuden näköalapaikalle!

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja erinomaiset mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen. Tehtävässäsi pääset mukaan rakentamaan jo 50 vuotta menestyksellisesti toimineen sinkkitehtaan tulevaisuutta.

Odotamme, että jaat perusarvomme (innokkuus, vastuullisuus ja sitoutuminen) ja osallistut aktiivisesti turvallisen ja hyvän työympäristön kehittämiseen. Terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät asiat ovat meille ensisijaisen tärkeitä.
 


  

Hakemukset

Jätä hakemuksesi tästä linkistä. Hakemukset käsitellään GDPR-sääntöjen mukaisesti.

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema markkinoilla. Bolidenillä on 5 500 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 40 miljardia Ruotsin kruunua.

 

www.boliden.com