Job DetailsRefer Job: Send to a Friend
  • Share this on Facebook
  • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back
Boliden Harjavalta hakee

Kemistiä

Harjavaltaan

Boliden Harjavalta on tehokas, vastuullinen ja kansainvälinen kuparin ja nikkelin jalostaja. Tuotamme metalleja eurooppalaisille teollisuusasiakkaille  kannattavasti ja korkealaatuisesti. Nikkelisulattomme on ainoa Euroopassa ja kehittämällämme energiatehokkaalla teknologialla valmistetaan lähes puolet maailman kuparista. Päätuotteitamme ovat kupari, nikkeli, kulta, hopea ja rikkituotteet.
 
Yrityksen kuparisulatto, nikkelisulatto ja rikkihappotehtaat sijaitsevat Harjavallassa ja kuparielektrolyysi Porissa. Palveluksessamme työskentelee 540 eri alojen ammattilaista. Yrityksen vuoden 2018 tuotannon arvo oli 1,4 miljardia euroa.

Tehtävät

Haemme Boliden Harjavallan analyyttiseen laboratorioon muutaman vuoden työkokemuksen omaavaa kemistiä. Kemisti vastaa monipuolisesti laboratorion analyysimenetelmien ylläpidosta ja myöhemmässä vaiheessa myös niiden kehittämisestä.

Koulutus ja vaatimukset 

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on luonnontieteellisen alan ylempi korkeakoulututkinto (esim. FM) ja olet luonteeltasi oma-aloitteinen, positiivisella asenteella toimiva tiimipelaaja, jolla on suomen kielen hallinnan lisäksi hyvä englannin suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävässä on etua myös XRF-, ICP-OES-, F-AAS- ja S-OES-menetelmien hallinnasta.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa laboratoriopäällikkö Miia Anttila, puh. 0400 521 626, miia.anttila@boliden.com

Tule meille töihin!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä eri laitetekniikoiden asiantuntijaksi osana kannustavaa ja osaavaa tiimiä, jonka työskentelytilat siirtyvät loppuvuodesta yhtiön uuteen, viimeisintä tekniikkaa edustavaan laboratorioon Harjavallassa. Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät työterveys-, liikunta- ja vapaa-aikapalvelut.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi ja CV:si kohdasta Hae nyt. Hakuaika päättyy 1.3.2020. Hakemuksen täyttöön koskeviin kysymyksiin vastaa HR-järjestelmäasiantuntija Jonna Ristolainen, puh. 040 869 1900. 
 
Olemme monimuotoinen työyhteisö, jossa arvostetaan erilaisia hakijoita. Hakemukset käsitellään GDPR-säännösten mukaisesti. Hakemuksiin liittyviin tietosuojakysymyksiin vastaa Jonna Ristolainen.
 

Boliden on yhteiskuntavastuunsa tunteva metallialan yritys. Yhtiön juuret ovat Pohjolassa, mutta sen markkina-alue on maailmanlaajuinen. Bolidenin erikoisalaa ovat malminetsintä, kaivostuotanto, sulattotoiminta ja metallien kierrätys. Yhtiön henkilöstömäärä on noin 5 700 ja liikevaihto noin 50 miljardia Ruotsin kruunua. Yhtiön osakkeet noteerataan Tukholman pörssin suurten yhtiöiden NASDAQ OMX -listalla.

www.boliden.com