Job DetailsRefer Job: Send to a Friend
  • Share this on Facebook
  • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back
Boliden söker

Servicetekniker VVS

till Aitikgruvan

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande och omfattar drift och tillsyn av reningsverk och oljereningsverk, samt fastighetsservice och underhåll av våra mediasystem. I arbetet ingår svetsning av såväl svart som vitt rörmaterial, samt arbete med olika plastmaterial. Arbetet är förlagt till dagtid. 

Utbildning/Kvalifikationer

Du har gymnasial utbildning med VVS-inriktning kombinerad med välmeriterad erfarenhet från arbetsområdet. Vi förutsätter att du är serviceinriktad, flexibel och kan arbeta självständigt. Datorvana är meriterande då vi bl.a. arbetar i underhållssystemet Maximo.
Körkort lägst klass B är ett krav. 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; Entusiasm, Ansvarstagande och Engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av arbetsledare Lars Olausson, tfn 0970-72 92 53. 

Facklig information

IF Metall, Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.

Ansökan

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar.
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR.
Ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-partner Britt-Marie Persson, 0970-72 96 74.

Rekryteringen kan ske löpande, men vi vill ha in din ansökan senast den 1 november 2020.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

www.boliden.com