Job DetailsRefer Job: Send to a Friend
  • Share this on Facebook
  • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back
Boliden Group söker

IT Specialist - Microsoft SharePoint

till Boliden

På Boliden IT får du en viktig roll i att stödja verksamheten och IT-användarna med en modern och problemfri IT-miljö. IT är en central resurs i organisationen i stort vilket gör att du får inblick i många processer och därmed möjlighet att vara med och påverka. Du kommer att ha en roll med stor flexibilitet och många kontaktytor inom företaget.

Hos oss trivs du som delar våra gemensamma värderingar omsorg, mod och ansvar. Här deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Vi har en kultur som bygger på ömsesidig respekt och lojalitet där alla ansvarar för att bidra på sitt sätt, vi ställer upp och hjälper varandra.

Vi på Boliden IT har just nu en central roll i att förnya systemlandskapet och driva etableringen av gemensamma plattformar för hela Boliden. Ett projekt som kommer att gagna såväl verksamheten i stort som varje enskild medarbetare inom Boliden under många år framöver.

Arbetsuppgifter

Vi söker efter en erfaren SharePoint specialist till vårt O365-Team!

Du kommer att arbeta i Boliden tillsammans med ett team om 3, där du bland annat är ansvarig för vår SharePoint miljö och där ni tillsammans skapar strategier, driver projekt och tar fram tekniska lösningar utifrån användarnas behov, följer upp och hanterar våra leverantörer inom området, ekonomisk uppföljning, samt 3:rd Line support

Utbildning och kvalifikationer

Vi ser att du har eftergymnasial utbildning eller erfarenhet vi bedömer likvärdig. Du skall ha goda kunskaper i Office 365, OneDrive och Azure.

För att lyckas i rollen hos oss behöver du ha arbetat som Microsoft SharePoint specialist i några år, har mycket goda kunskaper i Microsoft 365 SharePoint, samt ha arbetat med OneDrive och Azure. Utöver det är du en social, driven och ordningsam person som inte är rädd för att ta egna beslut. Du är bekväm med att uttrycka dig i både tal och skrift på Engelska och Svenska samt innehar ett B- körkort.Har du dessutom erfarenhet av ITIL och Agila arbetsmetoder så är det toppen!

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Sektionschef End User Experience Emelie Lundberg +46 70 511 32 30, emelie.lundberg@boliden.com

Facklig information

Facklig information lämnas av Andreas Mårtensson (Unionen) +46 910 77 42 39, Holger Rilinger (SACO) +46 910 70 57 59 eller Peter Markström (Ledarna) +46 910 77 40 09.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR och lämnas via ansökningsikonen.

Vi vill ha in din ansökan senast den 31 januari 2021

Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har ca 6000 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.

www.boliden.com