Job DetailsRefer Job: Send to a Friend
  • Share this on Facebook
  • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back
 
Yhteiskunta tarvitsee metalleja - ja me tarvitsemme sinua! 

Opinnäytetyöt

Opinnäytetyön tekeminen Boliden Kokkolalle on loistava tapa tutustua yritykseemme jo opintojesi aikana.
Yhteistyön ansiosta sinä pääset näkemään ja kokemaan keitä me olemme, mitä me teemme ja mihin uskomme. Kansainvälisessä yrityksessämme hankit parhaassa tapauksessa kokemusta, jota arvostetaan kaikkialla maailmassa. Me puolestaan janoamme opinnäytetyön tekijöiltä tuoretta tietoa sekä uusia näkemyksiä.

Boliden Kokkola painottaa yhteistyötä niiden korkeakoulujen kanssa, joiden koulutusohjelmien opiskelijoita tarvitsemme nyt ja tulevaisuudessa. Luomme mieluusti yhteyksiä esimerkiksi tekniikan ja kemian alan opiskelijoihin. Kysyntää on myös monien muiden alojen osaajista, kuten ympäristön, talouden ja viestinnän taitureista.

Meillä on tarjota aiheita opinnäyte-, diplomi- tai pro gradu -työn aiheeksi, mutta kuuntelemme mielellämme myös sinun ehdotuksiasi.

Meillä teet opinnäytetyön, jolla todella on merkitystä!

Kysy lisää:

Petra Maunula, henkilöstöasiantuntija, Boliden Kokkola, 040 849 5607, petra.maunula@boliden.com


Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema markkinoilla. Bolidenillä on 5 500 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 40 miljardia Ruotsin kruunua. 

www.boliden.com

Go to Boliden.com | © Boliden